pokinute-nemovlya-znayshli-u-pidyizdi-budinku-na-mikolayivschini

Покинуте немовля знайшли у під'їзді будинку на Миколаївщині

 • 10320 переглядiв

МИКОЛАЇВ-КИЇВ. 29 січня. УНН. Сьогодні у Миколаєві невідома жінка покинула своє новонароджене немовля у під'їзді будинку на морозі. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Як стало відомо, інформація з лікарні про госпіталізацію до закладу немовляти надійшла до Вітовського відділення Корабельного ВП ГУ НП в Миколаївській області сьогодні о 6:15.

З’ясовано, що новонароджену дитину знайшли у під’їзді будинку № 11 по вул. Миру у с. Первомайське. До приїзду медиків немовля, яке було загорнуто у ковдру, мешканці занесли до однієї з квартир.

Лікарі, оглянувши дитину, не виявили ознак переохолодження. Дівчинка, яка, за висновками експертів, народилась дві - три доби тому, отримала необхідну допомогу і почуває себе стабільно.

Слідчим підрозділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.135 КК України (залишення в небезпеці), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Правоохоронці встановлюють особу породіллі, яка кинула свою дитину.

Українські Національні Новини

Суспільство