oboronne-zamovlennya-peredbachaye-zakupivlyu-100-odinits-medtekhniki-u-2017-rotsi-prezident

Оборонне замовлення передбачає закупівлю 100 одиниць медтехніки у 2017 році - Президент

 • 8016 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Оборонне замовлення передбачає закупівлю більше 100 одиниць повноприводної санітарної медичної військової техніки у 2017 році. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час візиту на Донеччину, передає УНН.

"За моїм дорученням державне оборонне замовлення передбачає закупівлю більше 100 одиниць лише цього року повноприводної санітарної медичної військової техніки", - сказав П.Порошенко.

За його даними, наразі в Україні є 300 одиниць відповідної техніки.

"Розроблені повноцінні військові шпиталі, які замінять старі, які були на базі ГАЗ-66. До речі, чотири військові шпиталі ми втратили через обстріли артилерії"

Він зазначив, що наразі скорочено відстань для транспортування і вертольотні майданчики зроблені на базі шпиталів і транспортування може здійснюватися військовими гелікоптерами, залізницею, автомобілями, санітарними літаками-АН 26.

"Також у зоні АТО для надання невідкладної допомоги знаходяться 4 військові мобільні госпіталі і на базі 12 цивільних лікарень створено групи медичного посилення висококваліфікованого медичного персоналу", - зазначив Президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На державне оборонне замовлення спрямовано близько 10 млрд грн у 2016 році

Українські Національні Новини

Політика