o-karavayev-stav-oblichchyam-klubnogo-zhurnalu-fenerbakhche

О.Караваєв став обличчям клубного журналу "Фенербахче"

 • 9861 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Український півзахисник Олекснадр Караваєв, який нині захищає кольори турецького "Фенербахче" став головним героєм чергового номеру клубного журналу турецького клубу, передає УНН з посиланням на прес-службу клубу.

В черговому номері клубного журналу "Фенербахче" О.Караваєв став головною дійовою особою, в якому він розповів про свій футбольний шлях, та проте, як він справляється з новими викликами у Туреччині.

В інтерв'ю журналістам, українець зазначив, що рівень турецького чемпіонату значно відрізняється від українського, як якістю, так і конкуренцією. Крім того, О.Караваєв відзначив інтенсивність в Туреччині.

Також, український півзахисник зізнався, що вже відчуває себе частиною великої сім'ї "Фенербахче" і не проти залишитись надовше, ніж до кінця орендної угоди. Також він відзначив, що на сім'ю у нього залишається лише 1-2 години.

Український вінгер зізнався, що його кумирами в дитинстві були Рівалдо та Роналдо, а нині йому до вподоби гра Ліонеля Мессі та Андреса Іньєсти.

Про свій шлях у спорті півзахисник зазначив, що починав з хокею на льоду, але згодом переключився на футбол.

Нагадаємо, О.Караваєв відзначився результативною передачею за "Фенербахче".

Як повідомляв УНН, головний тренер “Фенербахче” задоволений трансфером О.Караваєва.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    О.Караваєв став обличчям клубного журналу "Фенербахче"

     • 9861 переглядiв

    Потьомкінські сходи в Одесі перекриють до кінця квітня

     • 5232 переглядiв