nevidomi-strilyali-v-eks-golovu-dsns-bochkovskogo

Невідомі стріляли в екс-голову ДСНС Бочковського

 • 16119 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Вчора вночі у Броварському районі Київської області невідомі здійснили спробу замаху з застосуванням вогнепальної зброї на колишнього голову ДСНС України Сергія Бочковського. Про це він сам повідомив сьогодні журналістам в Києві, передає кореспондент УНН.

"Вчора близько 20:00 на мене було скоєно замах. У Броварському районному управлінні поліції зареєстрована заява, слідчо-оперативна група виїжджала на місце події. Загальні риси – це те, що у мене стріляли в селі Рожнах біля мого помешкання і є свідки, всього того що відбулося. Я цілком це пов’язую з сьогоднішнім апеляційним судом, як попередження або залякування", - сказав Бочковський.

Як повідомляв УНН, 26 квітня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Сергія Бочковського з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Згодом міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що не бачить підстав для поновлення Бочковського на посаді.

7 травня Бочковський подав заяву до Мін’юсту про примусове поновлення на посаді голови ДСНС.

Нагадаємо, 25 березня 2015 року під час засідання уряду були затримані голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський та його перший заступник Василь Стоєцький за 208 статтею КК України (затримання на місці скоєння злочину).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Невідомі стріляли в екс-голову ДСНС Бочковського

     • 16119 переглядiв

    Експерти пояснили, як скористатися перевагами іпотеки

     • 5880 переглядiв

    До Чорного моря дістатися стане удвічі легше

     • 10319 переглядiв

    Львів оголосив війну "Національним лотереям"

     • 8015 переглядiв

    У "Київміськбуді" розповіли, як купити квартиру в іпотеку

     • 61017 переглядiв

    Сходження на Монблан обмежили через наплив туристів

     • 10047 переглядiв