naysilnishi-stribunki-ukrayini-ta-ugorschini-zmagalisya-na-spritnist-v-uzhgorodi

Найсильніші стрибунки України та Угорщини змагалися на спритність в Ужгороді

 • 60598 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 4 травня. УНН. Сьогодні у центрі Ужгорода на Слов′янській набережній відбувся гран-прі “Стрибки під музику — LONG JUMP & MUSIC” на приз екс-рекордсмена світу, учасника 5-ти Олімпіад Ігоря Тер-Ованесяна, передає кореспондент УНН.

Такі змагання проходять в обласному центрі Закарпаття не вперше. Цього року підкорювати п′єдестал приїхали кращі спортсменки з України та Угорщини. Зокрема Україну представляли призери міжнародних та престижних світових змагань з Ужгорода, Нікополя, Харкова, Дніпра, Черкас, Хмельницького, Запоріжжя та Київщини. А почесним гостем змагань став Президент Федерації легкої атлетики Вірменії, Заслужений майстер спорту СРСР, рекордсмен Європи у стрибках у довжину, багаторазовий чемпіон Європи, призер чемпіонату світу, учасник Олімпійських ігор Роберт Емміян.

Спортивне полотно розгорнули безпосередньо на березі річки Уж. Учасниці змагань стрибали у довжину у супроводі своїх улюблених музичних треків. Тут же зібралися вболівальники і любителі активного дозвілля. У підсумку кількох етапів перемогу здобула спортсменка з Хмельницького Марина Бех, чий «золотий» результат склав 6,49 метрів.

Одночасно зі змаганнями із стрибків у довжину Ужгородом курсував наймасовіший велозаїзд цього сезону. А вже завтра у місті стартує дводенний фестиваль здорового сімейного відпочинку «МайсяФест».

Як раніше повідомляв УНН, фехтування, бойовий гопак та “Забіг здоров′я”: сотні спортсменів зібрались в Ужгороді на фест.

Українські Національні Новини

Суспільство