nayaktivnishe-boyoviki-sogodni-obstrilyuvali-luganske-na-donechchini-shtab

Найактивніше бойовики сьогодні обстрілювали Луганське на Донеччині - штаб

 • 9560 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. З початку доби бойовики активно застосовували важке озброєння при чому на усіх напрямках, зокрема, найгарячіше було в районі Луганського, де були використані крупнокаліберні міномети, БМП, гранатомети, кулемети та артилерію. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО у Facebook, передає УНН.

"На донецькому напрямку найгарячіше було в районі Луганського, де російсько-терористичні підрозділи застосували артилерію калібру 122мм, міномети калібру 120мм та 82мм, озброєння БМП, гранатомети та великокаліберні кулемети. З мінометів калібру 120мм і 82мм ворог накривав вогнем позиції поблизу Троїцького, а по оборонцях Кам’янки гатив з мінометів калібру 82мм. По опорних пунктах наших військ у районі Авдіївки вів вогонь танк, поблизу Опитного – БМП. З великокаліберних кулеметів ворог обстрілював захисників Невельського", - зазначили в штабі.

Зазначається, що на маріупольському напрямку, з міномета калібру 82мм та озброєння БМП бойовики обстрілювали наші позиції в районі Марїнки. Обстріли з озброєння БМП зафіксовано також поруч Широкиного, а поблизу Новотроїцького активізувалися ворожі снайпери.

"На луганському напрямку російсько-окупаційні підрозділи вогнем мінометів калібру 120мм накривали опорні пункти поблизу Троїцького, а з мінометів калібру 82мм позиції під Новоолександрівкою. Гранатомети різних систем ворог застосував по захисниках Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького, Попасної та Новозванівки", - додали в штабі.

Як повідомляв УНН, за даними штабу АТО, з початку доби в зоні проведення АТО троє українських військовослужбовців отримали поранення та ще один боєць отримав бойові травми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Нападник Л.Теодорчик підписав контракт із ФК "Андерлехт"

     • 10852 переглядiв