na-lvivschini-pratsivnitsya-banku-privlasnila-chotiri-milyoni-griven

На Львівщині працівниця банку привласнила чотири мільйони гривень

 • 8654 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Працівницю банку у Львівській області взяли під варту через привласнення коштів громадян. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції спільно зі слідчими поліції Львівщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили керівника районного відділення одного з банків Львівщини, яка привласнила чотири мільйони гривень громадян", - йдеться в повідомленні.

Як було встановлено, упродовж 2017 року 51-річна працівниця банку одержала від клієнтів кошти для внесення на рахунок та укладання договорів банківського вкладу.

"Коли ж клієнти звернулись до каси банківської установи, з’ясувалось, що у дійсності жодних рахунків відкрито не було. Гроші на строкові вклади не надходили, оскільки жінка не вносила їх у касу банківської установи", - зазначили в поліції.

Під час кримінального провадження оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції задокументували факти заволодіння коштами громадян. Зокрема, працівниця банку привласнила 75,4 тисяч доларів та 56,6 тисяч євро, що згідно з курсом Нацбанку України на час скоєння злочинів склало 4 мільйони гривень.

"Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі), ч.4 ст.190 (Шахрайство) та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України", - уточнили у ГУНП.

Галицький районний суд Львова обрав працівниці банку запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави - 6 мільйонів 864,4 тисяч гривень. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, поліція направила до суду справу щодо привласнення коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Російський омбудсмен надіслала нові фото Сенцова

     • 14433 переглядiв

    Макрон зателефонує Путіну щодо Олега Сенцова - ЗМІ

     • 9583 переглядiв

    В Україні подешевшали курятина та яйця

     • 13049 переглядiв

    ОБСЄ звернулася до РФ щодо Сенцова

     • 10690 переглядiв