na-kiyivschini-gore-mati-zasudili-do-8-rokiv-tyurmi-za-prodazh-nemovlya

На Київщині горе-мати засудили до 8 років тюрми за продаж немовля

 • 9505 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Суд виніс вирок неодноразово судимій жінці, яка за 40 тисяч гривень продала новонароджену дочку, у вигляді позбавлення волі до 8 років з конфіскацією майна. Про це повідомила пресс-служба прокуратури Київської області, передає УНН.

"Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Київської області жінку визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Також прокуратура Київської області внесла апеляційну скаргу на вказане судове рішення у зв’язку з його м’якістю.

Як зазначається, зловмисниця раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності.

Установлено, що у червні 2016 року, після виписки із пологового відділення, біля приміщення лікарні, мати 1991 року народження продала свою новонароджену дочку за сорок тисяч гривень.

Після отримання коштів горе-матір затримали правоохоронці. Повідомляється, що дитина наразі перебуває у прийомній родині.

Раніше повідомлялось, що на Донеччині засудили 24-річну жінку, через недбалість якої помер 3-місячний син.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП