mitinguvalniki-proveli-nich-u-shevchenkivskomu-sudi-i-prodovzhuyut-blokuvati-zalu-zasidan

Мітингувальники провели ніч у Шевченківському суді і продовжують блокувати залу засідань

 • 11766 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Близько 15 активістів, які вчора після засідання Шевченківського районного суду Києва у справі проти 4-х командирів спецроти "Беркут" оголосили безстрокову акцію протесту з вимогою створення спеціального суду з розгляду справ Майдану, провели ніч у приміщенні суду і продовжують блокувати залу засідань, повідомили УНН у Шевченківському суді Києва.

"Близько 15 активістів досі залишаються у залі засідань, можна сказати блокують", - повідомили у Шевченківському райсуді.

За словами співрозмовника, активісти поводять себе мирно.

"У нас є інші зали засідань, тому справи, призначені до розгляду у заблокованій залі, розглядатимуться в інших залах", - уточнили у суді.

Нагадаємо, вчора, 30 листопада, активісти та постраждалі під час побиття 30 листопада 2013 року студентів на Майдані після закінчення судового засідання проти 4-х командирів спецроти "Беркут" оголосили безстрокову акцію протесту з вимогою створення спеціального суду з розгляду справ Майдану. Крім того вони вимагають зустрічі з Президентом України Петром Порошенком та звільнення генерального прокурора Юрія Луценка.

У Шевченківському районному суді Києва розглядається кримінальне провадження за обвинуваченням колишніх керівників спецпідрозділу “Беркут” А.Дидюка, М.Тягнирядна, Є.Антонова та Ю.Шевченка у незаконному перешкоджанні проведенню вуличних походів та демонстрацій (ст. 340 КК України) та перевищенні влади (ст.365 КК України). Справу розглядає суддя Олена Мєлєшак.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Дніпрі нарахували понад 2,5 тис. ВІЛ-інфікованих

     • 9178 переглядiв

    Депутата міськради судитимуть за скоєння ДТП в Одесі

     • 7652 переглядiв

    Практично всі світові індекси зросли

     • 6749 переглядiв