minoboroni-vidreaguvalo-na-dani-pro-rozmischennya-s-400-u-krimu-rosiya-manipulyuye-svidomistyu

Міноборони відреагувало на дані про розміщення С-400 у Криму: Росія маніпулює свідомістю

 • 21347 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Росія маніпулює інформацією та свідомістю, заявляючи, що з боку України існує загроза жителям Криму і на тлі цього нарощує міжвидове озброєння свого військового угруповання на території окупованого півострова. Про це в коментарі УНН заявив речник Міністерства оборони України Олексій Чорнобай, коментуючи інформацію російських ЗМІ про наміри РФ розмістити у Криму додаткові ракетні комплекси С-400 через "загрозу з боку України".

"Це – чергова спроба маніпулювання інформацією і свідомістю. Ніякої загрози Криму з боку України не існує. Тим більше, що Крим – українська територія, а його жителі – це громадяни України. Навпаки, саме розширюючи своє міжвидове угруповання, Росія несе загрозу Криму, материковій Україні і державам Чорноморського басейну", - сказав О.Чорнобай.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомили, що новий, другий дивізіон зенітно-ракетного комплексу С-400, дислокований Росією у анексованому Севастополі, повинен "контролювати повітряний простір над Чонгаром і Армянськом" біля материкової України.

Українські Національні Новини

Політика