masshtabna-dtp-na-zhitomirschini-sered-zagiblikh-ye-ditina

Масштабна ДТП на Житомирщині: серед загиблих є дитина

 • 16396 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Рятувальники дістали тіла загиблих та травмовану дитину внаслідок ДТП на трасі Київ - Чоп. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Житомирській області, передає УНН.

"20 липня о 10:45 у с. Глибочиця Житомирського району на 127 км траси Київ - Чоп сталося зіткнення маршрутного автобусу Мерседес "Спрінтер" сполученням "Київ-Рівне" з вантажним автомобілем ДАФ, що стояв на узбіччі. За оперативною інформацією, внаслідок ДТП водій маршрутного автобуса та 9 пасажирів загинули (з них 1 дитина) та 10 пасажирів отримали травми, з них 2 дитини", - йдеться в повідомленні.

Фахівці ДСНС врятували з понівеченої маршрутки хлопчика, орієнтовно 10-річного віку, а також дістали тіла загиблих. Усього в маршрутці перебували 20 людей: водій та 19 пасажирів.

Потерпілих з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарень Житомира.

Як повідомив кореспонденту УНН головний лікар обласної лікарні, до цього медзакладу доставили чотирьох постраждалих. Усі вони у важкому стані.

У Житомирській райлікарні перебуває ще один постраждалий, повідомив головний лікар медзакладу.

Крім того, двоє дітей - у Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні, повідомив УНН гловний лікар цього медзакладу.

Нагадаємо, ДТП сталася на трасі Київ - Чоп, у Житомирській області, за участі маршрутного автобуса та великогабаритної вантажівки. Внаслідок аварії загинули 10 людей та ще 10 травмовані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Масштабна ДТП на Житомирщині: серед загиблих є дитина

     • 16396 переглядiв

    Підозрювані в отруєнні Скрипалів залишили Британію - ЗМІ

     • 7215 переглядiв

    WhatsApp вимикає функцію пересилки повідомлень

     • 31279 переглядiв

    Найбільше зерна в України купили Єгипет та Китай

     • 45222 переглядiв