lidera-sakramento-d-kazinsa-obminyali-v-bk-nyu-orlean-pelikans

Лідера "Сакраменто" Д.Казінса обміняли в БК "Нью-Орлеан Пеліканс"

 • 10909 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Один з найбільш результативних баскетболістів НБА "бігмен" Демаркус Казінс був обміняний з "Сакраменто Кінгс" в "Нью-Орлеан Пеліканс", повідомляє УНН з посиланням на сайт НБА.

В обмін на баскетболіста збірної США Д.Казінса і форварда збірної Ізраїлю Омрі Каспі "Пеліканс" відправили в "Кінгс" захисників Бадді Хілда, Тайріка Еванса і Ленгстона Гелловея, свій пік першого раунду драфту 2017 року, а також пік другого раунду "Філадельфії 76".

Примітно, що сам Д.Казінс дізнався про обмін від журналістів під час Матчу всіх зірок НБА, який проходив в Новому Орлеані.

Варто відзначити, що американець у нинішньому сезоні посідає 4 місце за результативністю в НБА - 27,8 очка, а також набирає по 10,6 підбирання, 4,9 передачі, 1,4 перехоплення і 1,3 блок-шоти в середньому за гру.

Зауважимо, що Д.Казінс виступав усю свою професійну кар'єру (з 2010 року) за "Сакраменто". При цьому клуб із "бігменом" жодного разу не зумів пробитися до плей-офф змагань.

Нагадаємо, що сам центровий висловлював бажання виступати за "Кінгс" протягом багатьох років.
Додамо також, у складі зіркової збірної США Д.Казінс ставав чемпіоном світу (2014) та чемпіоном в Олімпійських ігор в Ріо (2016).

Як повідомляв УНН, О.Лень допоміг "Фініксу" розгромити "Лос-Анджелес Лейкерс".

Українські Національні Новини

Спорт