kongresmeni-ssha-zvernulis-do-psikhiatra-cherez-stan-zdorovya-trampa

Конгресмени США звернулись до психіатра через стан здоров'я Трампа

 • 19075 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Група конгресменів США звернулася до професора психіатрії з Єльського університету Бенд Лі, щоб вона надала оцінку психічного здоров'я американського президента Дональда Трампа, передає УНН з посиланням на DW.

Як повідомив в четвер, 4 січня, телеканал CNN, на початку грудня політики провели з психіатром дводенний брифінг.

Всього до послуг професора психіатрії звернулися 12 конгресменів, в основному це були представники Демократичної партії, але серед них був і один республіканець, зазначає видання.

В інтерв'ю CNN Бенд Лі заявила, що політики були стурбовані "перед лицем небезпеки, яку становить для країни психічна нестабільність президента". Раніше Лі опублікувала книгу під назвою "Небезпечний випадок Дональда Трампа", яка включає в себе відгуки 27 психотерапевтів про душевне здоров'я президента США.

Заяву психіатра пізніше прокоментували у Білому Домі. Зокрема, прес-секретарка Білого дому Сара Сандерс назвала заяви Лі «ганебними і смішними».

За словами Сандерс, якби Трамп не підходив для діяльності на посту президента, то "він би, ймовірно, і не був там, де зараз знаходиться".

В Американській психіатричній асоціації (APA) у відповідь на прохання прокоментувати дії Лі повідомили, що вони суперечать правилу не оцінювати психічний стан людей без проведення особистої діагностики.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Біатлоніст Підручний увійшов до топ-10 спринту в Обергофі

     • 15838 переглядiв

    Україна скоротила видобуток нафти на 4%

     • 16264 переглядiв

    Випуск новин станом на 17 годину 5 січня

     • 6704 переглядiв