kiyanin-namagavsya-pidkupiti-lvivskikh-futbolistiv

Киянин намагався підкупити львівських футболістів

 • 10823 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Мешканця Києва викрили під час передачі хабара гравцям молодіжної збірної одного з львівських футбольних клубів за програш у матчі. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, передає УНН.

"Зловмисника, 25-річного мешканця Києва, 1 травня викрили працівники управління внутрішньої безпеки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління ГУ Нацполіції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури під час передачі футболістам частини коштів у сумі чотири тисячі доларів США. Повна сума, яку повинні були отримати спортсмени, становила десять тисяч доларів США", – йдеться в повідомленні.

Як було домовлено, за отримані гроші футболісти повинні були забезпечити програш своєї команди у матчі з молодіжною збірною іншого українського футбольного клубу, який пройде у Львові на початку травня.

Зловмиснику оголосили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст.369-3 (протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від двох до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, голову сільської ради одного із районів Кіровоградщини викрили на хабарі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП