khotila-provchiti-cholovika-u-zaporizhzhi-pyana-zhinka-zaminuvala-kafe

Хотіла провчити чоловіка: у Запоріжжі п'яна жінка "замінувала" кафе

 • 13616 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Жінка в стані алкогольного сп’яніння здійснила хибне повідомлення про замінування кафе у Запоріжжі, щоб провчити чоловіка, який у ньому перебував. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП Запорізької області, передає УНН.

"30 травня о 18:40 до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що кафе по вулиці Східній заміноване. На місце події терміново прибули слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб ГУНП, ДСНС й лікарі швидкої допомоги. Під час ретельного огляду території нічого вибухонебезпечного не виявлено", – йдеться в повідомленні.

Заступник начальника Комунарського відділення поліції Олександр Гордієнко розповів, що працівники карного розшуку встановили особу, яка зателефонувала до поліції.

"Встановлено, що місцева мешканка в стані алкогольного сп’яніння, щоб провчити чоловіка, який знаходився в кафе, зателефонувала до поліції та повідомила про нібито замінування", – зазначили в поліції.

Стосовно громадянки 1968 року народження поліцейські склали адмінпротокол за ознаками ч.1 ст.183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед початком фіналу Ліги чемпіонів невідомий "мінував" стадіон 

Нагадаємо, через неправдиве повідомлення про замінування п'яти станцій київського метро було евакуйовано близько 500 людей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд заслухає адвокатів Балуха, який голодує 74 дні

     • 9482 переглядiв

    Уряд планує завершити процес передачі землі ОТГ у грудні

     • 12556 переглядiв

    "Київміськбуд" пропонує знижки для батьків

     • 43586 переглядiв

    Хрещатик знову відкрили для проїзду

     • 10073 переглядiв