khk-nyu-york-reyndzhers-oderzhav-peremogu-u-matchi-nkhl-proti-anakhaymu

ХК "Нью-Йорк Рейнджерс" одержав перемогу у матчі НХЛ проти "Анахайму"

 • 9736 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Дубль Міхаеля Грабнера і 43 сейви Хенріка Лундквіста забезпечили "Нью-Йорк Рейнджерс" третю поспіль перемогу, яка стала 600-ю в кар'єрі тренера Алена Віньо. "Рейнджерс" на власній арені приймали "Анахайм Дакс", передає УНН з посиланням на сайт НХЛ.

Рахунок на табло у першому періоді змінив Ліндберг, який захищає кольори "рейнджерів". У другому проміжку зустрічі команди обмінялися закинутими шайбами – за "Дакс" відзначився Сільверберг, а за колектив із Нью-Йорку закидав Цуккарелло. В крайньому періоді дубль оформив Грабнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокеїсти "Айлендерс" в овертаймі вирвали перемогу у ХК "Торонто"

Зауважимо, що "Анахайм" програв утретє поспіль по ходу шестиматчевої гостьовий серії. В останніх семи зустрічах у "Дакс" всього дві перемоги. Обидва клуби займають четверті місця в турнірних таблицях Заходу і Сходу НХЛ.

Нагадаємо, що серед діючих тренерів рубіж у 600 перемог на тренерському містку окрім Алена Віньо також подолали Джоел Кенневілль ("Чикаго Блекхокс"), Лінді Рафф ("Даллас Старз"), Баррі Тротца ("Вашингтон Кепіталс") і Дерріл Саттер ("Лос-Анджелес Кінгс").

Українські Національні Новини

Спорт