khk-kremenchuk-zdobuv-peremogu-nad-krivbasom

ХК “Кременчук” здобув перемогу над “Кривбасом”

 • 11293 переглядiв

ДНІПРО-КИЇВ. 19 лютого. УНН. У центральному матчі 37-го туру УХЛ “Кременчук” на виїзді здолав “Кривбас” та залишився на першому місці в турнірній таблиці. Про це УНН-Центр повідомили у прес-службі ХК “Кременчук”.

Зустріч завершилася з рахунком 3:1 на користь кременчужан. У складі “Кременчука” шайбу і результативну передачу записав на свій рахунок захисник Дмитро Ігнатенко, дві результативні передачі на рахунку Артема Гніденка, переможну шайбу закинув Ілля Коренчук. Воротар Едуард Захарченко відбив 17 з 18 кидків. У Кривбасу єдину шайбу закинув форвард Микита Попов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Королеви Дніпра" і "Дніпровські Білки" здобули перемоги в матчах жіночого ЧУ з хокею

“Кременчук” отримав свою 13 перемогу в 14 останніх матчах та взяв три очки, які дозволили команді Дмитра Підгурського залишитися на першому місці в турнірній таблиці. За рахунок більшої кількості очок в особистих зустрічах (13 проти 11), “Кременчук” випереджає Донбас, і при цьому до кінця регулярного чемпіонату суперникам залишилося зіграти по три поєдинки.

В кінці регулярки лідеру УХЛ належить зіграти три матчі — вдома з “Витязем” (26 лютого о 17:00) і “Дженералз”, а також на виїзді з “Білим Барсом”.

Українські Національні Новини

Спорт