kh-gvardiola-nazvav-monako-mayzhe-doskonaloyu-komandoyu

Х.Гвардіола назвав "Монако" майже досконалою командою

 • 9483 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Перед стартом двоматчевого протистояння 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Манчестер Сіті" та "Монако", головний тренер "городян" Хосеп Гвардіола розхвалив майбутнього суперника, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Монако" мене по-справжньому вразив. Команда дуже сильна фізично, в якій крайні захисники грають як вінгери, вінгери перетворюються в атакуючих півзахисників, а форварди б'ються щосили і вбивчо діють в чужій штрафній. "Монако" не потрібно багато моментів, щоб забивати. Це майже досконала команда, яка зараз показує найрезультативніший футбол в Європі", - наголосив іспанець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ПСЖ" і "Монако" зіграли у нічию в центральному матчі Ліги 1

Також фахівець додав: "вся Європа дивитиметься матч і аналізуватиме нашу гру. Нас розтопчуть, якщо не виграємо, а в разі перемоги будуть розхвалювати на всі лади, і мені це до душі".

Натомість наставник монегасків Леонарду Жардім пообіцяв не відходити від фірмового стилю.

Нагадаємо, що останній раз Х.Гвардіола зустрічався із суперником з чемпіонату Франції в 1997 році, коли наставник "Сіті" був ще гравцем "Барселони". Тоді "синьо-гранатові" у фіналі Кубка кубків зломили опір "ПСЖ" - 1:0.

Українські Національні Новини

Спорт