italiya-dopomozhe-ukrayini-shukati-shlyakhi-vregulyuvannya-situatsiyi-na-donbasi

Італія допоможе Україні шукати шляхи врегулювання ситуації на Донбасі

 • 11297 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Італія підтримує суверенітет та територіальну цілісність України. На цьому наголосив міністр закордонних справ Італійської Республіки Анджеліно Альфано під час зустрічі із главою МЗС України Павлом Клімкіним у рамках участі в Мюнхенській конференції, передає УНН із посиланням на прес-службу МЗС.

Як повідомили у МЗС, П.Клімкін підкреслив важливість першої зустрічі з Главою МЗС Італійської держави, яка наразі головує в G7.

"Запевняючи у підтримці Італією суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, А.Альфано наголосив на сприянні з боку Італії у пошуку шляхів врегулювання ситуації в Україні на основі виконання Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби, міністр П.Клімкін також наголосив на важливості співпраці з Італією як майбутнім головуванням ОБСЄ у 2018 році.

Крім того, з метою розвитку двостороннього співробітництва міністри домовилися провести чергове засідання українсько-італійської міжурядової комісії з питань економічного та фінансового співробітництва.

Як повідомляв УНН, міністр закордонних справ Павло Клімкін зустрівся зі своїм італійським колегою Анджеліно Альфано.

Українські Національні Новини

Політика