groysman-pro-svogo-perekladacha-u-nogo-ne-bulo-dopusku-do-derzhtayemnitsi

Гройсман про свого перекладача: у нього не було доступу до держтаємниці

 • 13685 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Раніше затриманий Службою безпеки України перекладач Станіслав Єжов, який був помічником прем'єр-міністр України Володимира Гройсмана, не мав допуску до державної таємниці. Про це повідомив прем'єр у Twitter, передає УНН.

"Щодо затриманого робітника Кабміну. Ми знали, що є підозра, що він працює на іноземні спецслужби. Він був під повним моніторингом СБУ, звісно, при сприянні апарату КМУ.

У нього не було жодного доступу до держтаємниці, тож витоків інформації немає," - написав прем'єр.

Нагадаємо, СБУ викрила агента російських спецслужб у секретаріаті уряду. Затриманим виявився помічник прем’єр-міністра України, який працював його особистим перекладачем. Співробітники СБУ затримали його на робочому місці.

Як повідомляв УНН, затриманому перекладачу Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана оголошено підозру у скоєнні державної зради. Сьогодні Шевченківський районний суд почне обирати йому запобіжний захід.

#годиназапитаньдоУряду Щодо затриманого робітника Кабміну. Ми знали, що є підозра, що він працює на іноземні спецслужби. Він був під повним моніторингом СБУ, звісно, при сприянні апарату КМУ. У нього не було жодного доступу до держтаємниці, тож витоків інформації немає.

— Volodymyr Groysman (@VGroysman) 22 грудня 2017 р.

Українські Національні Новини

Політика