fsb-rf-viklyuchila-terakt-z-osnovnikh-versiy-katastrofi-tu-154

ФСБ РФ виключила теракт з основних версій катастрофи Ту-154

 • 6414 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Чотири основні версії перевіряються у справі про катастрофу літака Ту-154 міноборони РФ над Чорним морем. Про це з посиланням на центр громадських зв'язків ФСБ Росії повідомляє ТАСС, передає УНН.

"Основними робочими версіями залишаються: потрапляння в двигун сторонніх предметів; неякісне паливо, що спричинило втрату потужності і відмова роботи двигунів; помилка пілотування, технічна несправність літака", - повідомили в ФСБ РФ.

"Ознак і фактів, що вказують на можливість здійснення терористичного акту або диверсії на борту повітряного судна, в даний час не отримано", - додали у відомстві.

Також у ФСБ РФ вказали, що очевидців падіння літака Ту-154 Міноборони РФ поблизу Сочі встановлено.

"Станом на зараз встановлені очевидці падіння авіалайнера, є також запис відеореєстратора. З ними працюють члени слідчої групи", - підкреслили у відомстві.

Нагадаємо, 25 грудня вранці при вильоті з Сочі зазнав катастрофи військово-транспортний літак Ту-154. Він мав доставити до Сирії Академічний ансамбль пісні і танцю Російської армії імені О.В.Александрова, знімальні групи “Першого каналу”, НТВ і телеканалу “Звезда”, а також виконавчого директора фонду “Справедлива допомога” Єлизавету Глінку, відому як "доктор Ліза". Літак упав у море через лічені хвилини після зльоту. Загинули всі, хто перебував на борту, - 92 людини. Причини катастрофи встановлюються.

У ВКС Росії заявили, що місцезнаходження чорних скриньок літака Ту-154 встановлено.

Українські Національні Новини

Новини Світу