eksperti-ukrayintsi-kupuyut-zhitlo-v-novobudovakh-na-riznikh-etapakh-gotovnosti

Експерти: українці купують житло в новобудовах на різних етапах готовності

 • 32692 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Українці купують житло в новобудовах, як на етапі завершення будівництва так і на початкових етапах. Про це йдеться в аналітичній статті на порталі domik.ua, повідомляє УНН.

Експерт Олександр Гришко розповів, що квартири в новобудовах столиці залишаються затребуваними серед покупців. Клієнтів приваблюють сучасні умови проживання в багатоквартирних житлових комплексах.

На думку ріелтора, покупці купують житло, як у тих, що будуються, так і у введених в експлуатацію новобудовах.

Таку ж думку висловила Олена Маленкова.

"Клієнти купують квартири в багатоквартирних житлових комплексах на різних етапах будівництва. Ті, хто не довіряють забудовникам, вибирають житло тільки в зданих новобудовах. Покупці, які хочуть купити квартиру по максимально низькій вартості, інвестують в будівництво багатоквартирних житлових будинків на початкових етапах", - розповіла фахівець.

За словами голови правління Спілки консультантів з нерухомості України Івана Кудояра, велика кількість заявок покупців направлена на житло, площею до 50 кв. м.

Як повідомляв УНН, експерти радять звертати увагу на житло в новобудовах, адже це не тільки нові комунікації, енергоефективність, а й зручні фінансові інструменти, які пропонують забудовники і які дають можливість придбати житло швидше і більшої площі, ніж на вторинному ринку.

Зокрема, найбільший столичний забудовник Холдингова компанія "Київміськбуд" пропонує і знижки при повній оплаті покупки, безпроцентну розстрочку до введення будинку в експлуатацію, а також іпотеку.

Українські Національні Новини

Суспільство