eksperti-stvorili-reyting-naynebezpechnishikh-krayin-dlya-turistiv-u-2017-rotsi

Експерти створили рейтинг найнебезпечніших країн для туристів у 2017 році

 • 9896 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Британської дослідницької організації IpsosMORI представили рейтинг найбільш небезпечних і безпечних країн світу для туристів сьогодні, передає УНН з посиланням на Daily Mail.

Згідно з дослідженням, найнебезпечнішими країнами світу виявилися Сирія, Афганістан, Ємен, Лівія, Дарфур (Судан), Сомалі та Тімбукту (Малі).

Експерти створили інтерактивну карту, на якій країни позначені різними кольорами - залежно від рівня загрози, в якій вказано, що менш небезпечними є Чад, Пакистан, Демократична Республіка Конго, Лівійська пустеля в Сахарі.

Також великий ризик для мандрівників може виникнути у Мексиці, Колумбії та Єгипті.

Україна, поряд з багатьма пострадянськими країнами, позначена із середнім рівнем загрози. Поряд з нею стоять також Росія, Казахстан, Білорусь, Індія, Саудівська Аравія і Бразилія.

Найбільш безпечними країнами експерти назвали Норвегію, Фінляндію, Францію, Іспанію, Італію, Польщу, Канаду, США та Ісландію.

Дослідниги також зазначили, що під час визначення рівня загрози в кожній з країн фахівці враховували кілька критеріїв, серед яких: кількість катаклізмів, ефективність роботи силовиків і екстрених служб, надійність транспортної інфраструктури.

Українські Національні Новини

Суспільство