do-vesillya-megan-markl-i-printsa-garri-stvorili-avtomobil

До весілля Меган Маркл і принца Гаррі створили автомобіль

 • 10318 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. У дизайнерському підрозділі британського автовиробника Mini зробили ексклюзивну модель хетчбека Mini Cooper S для весілля принца Гаррі і Меган Маркл, яке відбудеться 19 травня. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС Top Gear.

Для того, щоб об'єднати національну символіку британського принца Гаррі і американки Меган Маркл, на дах були нанесені кілька шарів фарби по особливому дизайн-проекту. Юніон Джек і зоряно-смугастий прапор об'єдналися в хитромудру графічну конструкцію. П'ять білих смуг на даху повторюються на капоті і задніх крилах в сріблястому відтінку.

На передніх крилах окантовка повторювачів повороту виконана за допомогою технології 3D друку. На них нанесені ініціали M і H з серцем між ними. Ще один нюанс - світлодіодні проекційні зображення, які з'являються при відкритті дверей з написом "Just Married" (Молодята).

Автомобіль існує в єдиному екземплярі кришталево білого кольору з дахом, на якому з'явилася унікальна графічна аплікація, виконана вручну.

У салоні інтер'єр унікального хетчбека отримав не тільки накладки з іменами нариченого і нареченої, а також датою весілля принца Гаррі і Меган Маркл, а й деталі в стилі малюнка на даху на підголівниках, дверях і приладовій панелі.

Як повідомляв УНН, індійське представництво міжнародної організації по боротьбі за права тварин (PETA) подарує принцу Гаррі і Меган Маркл на весілля бика.

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл закликали громадськість не розсилати їм весільних подарунків. Замість цього закохані склали список з 7 благодійних організацій, в які можна перевести гроші і таким чином привітати їх з весіллям.

Українські Національні Новини

Новини Світу