do-rozsliduvannya-vbivstva-nozdrovskoyi-zaluchili-300-pratsivnikiv-natspolitsiyi

До розслідування вбивства Ноздровської залучили 300 працівників Нацполіції

 • 11564 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. До розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської залучили 300 працівників Національної поліції, зокрема оперативники Департаменту карного розшуку та слідчі. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час наради з першим заступником голови Національної поліції В’ячеславом Аброськіним, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС України.

“Робота над розслідуванням вбивства Ірини Ноздровської триває не зважаючи на різдвяні свята та знаходиться на моєму особистому контролі. 300 працівників Нацполіції залучені до розслідування цієї справи”, — зазначив С.Яровий.

В.Аброськін повідомив, що поліція продовжує відпрацьовувати всі 4 версії вбивства правозахисниці.

“Станом на сьогодні ми вже повністю відтворили маршрут Ірини від місця її роботи в Києві до станції метро „Героїв Дніпра“ та частково до села Демидів, де мешкала потерпіла. Процес встановлення свідків триває”, — підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліції вдалося частково відтворити маршрут Ноздровської перед смертю

Він також додав, що наразі у поліції вже є певні результати слідчо-оперативних заходів, проте громадськість буде повідомлена про них лише по їх повному закінченню.

Нагадаємо, на Київщині у місцевій річці 1 січня знайшли мертвою 38-річну Ірину Ноздровську, за три дні після того, як вона зникла. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП