derzhdep-ssha-povernuv-z-kitayu-grupu-diplomativ-cherez-zagadkovu-khvorobu

Держдеп США повернув з Китаю групу дипломатів через "загадкову хворобу"

 • 11025 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Державний департамент США повернув з Китаю групу дипломатів через "загадкову хворобу", від якої раніше вже постраждали урядові співробітники на Кубі. Про це повідомила речниця Держдепу Хизер Нойерт, передає УНН з посиланням на "Голос Америки". 

"У результаті діагностики, департамент направив низку осіб до США для подальшої перевірки та загальної оцінки симптомів та результатів. Професіонали-медики продовжать повну оцінку і визначать причину та симптоми, а також те, наскільки результати співпадають з симптомами, раніше виявленими серед співробітників уряду", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що минулого року, у 24 співробітників уряду США та членів сімей американських дипломатів на Кубі виявили симптоми схожі на струс мозку, або невелику травму мозку.

Нагадаємо, нещодавно переобраний на другий термін президент Венесуели Ніколас Мадуро розпорядився вигнати двох високопоставлених дипломатів США з Каракаса у відповідь на санкції США і сумніви в легітимності президентських виборів ряду країн світу.

Українські Національні Новини

Новини Світу