cholovik-na-lvivschini-cherez-kurku-zastreliv-susidskogo-sobaku

Чоловік на Львівщині через курку застрелив сусідського собаку

 • 12874 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. На Дрогобиччині чоловік застрелив сусідського собаку. Правоохоронці встановлюють обставини події. Мисливську рушницю у зловмисника вилучено, передає УНН із посиланням на "Гал-інфо".

У Дрогобицький відділ поліції 8 травня звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що 52-річний односільчанин застрелив його собаку.

Як встановили правоохоронці, правопорушник здійснив два постріли у лайку з мисливської гладкоствольної рушниці. За словами зловмисника, він застосував зброю тому, що вона загризла курку на його подвір’ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Господар закрив собою собаку від куль в Маріуполі

Мисливську рушницю, на яку чоловік має відповідні дозвільні документи, вилучено. Поліцейські склали адміністративний протокол за ст.174 Кодексу України про адміністративні правопорушення (стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку).

Вчинення цього правопорушення тягне за собою накладення штрафу від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї і бойових припасів.

Українські Національні Новини

Суспільство