cherez-negodu-v-ssha-zaginulo-schonaymenshe-dvoye-osib

Через негоду в США загинуло щонайменше двоє осіб

 • 8313 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Щонайменше двоє людей загинуло внаслідок сильного шторму з можливими торнадо, що рухається на схід через центральні райони США, передає УНН з посиланням на Time.

За словами місцевої влади, чоловік на північному сході Арканзаса і жінка в південному центральному штаті Кентуккі загинули, коли шторм з потужним вітром, град і сильний дощ, що спричинив повені, пройшли через ці райони.

На північному сході Арканзасу 83-річний чоловік загинув в результаті того, як сильні вітри перевернули трейлер, в якому він мешкав. За словами шерифа округу Террі, Альберт Фостер загинув в суботу ввечері після того, як трейлер було знесено вітром у ставок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок сильних морозів у США загинули вже 26 людей

На відстані близько 50 миль, гідрометеослужба повідомила, що шторм зірвав дах готелю в місті Осеола, приблизно в 160 милях (257 кілометрах) на північ від Мемфіса, штат Теннессі.

У сільській місцевості, на півдні центральної частини штату Кентуккі, 79-річна Даллас Джейн Комбс померла після того, як торнадо потрапив до її будинку у суботу ввечері, повідомили в департаменті Шерифа округу Логан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США в результаті негоди загинуло 19 осіб

Синоптики заявили, що рекордна повінь виникла вздовж міста Канкакі, після декількох днів сильних дощів і відлиги. Штормові попередження лунали впродовж раноку в неділю від Міссурі до центральної Пенсільванії, а попередження щодо сили вітру залишилася в силі практично для всього Нижнього Мічигану.

Українські Національні Новини

Новини Світу