cherez-negodu-na-zakarpatti-prizupinili-rukh-vantazhivok-na-trasi-kiyiv-chop

Через негоду на Закарпатті призупинили рух вантажівок на трасі Київ-Чоп

 • 11616 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 9 грудня. УНН. Сьогодні, 9 грудня, через сильний снігопад з 16.00 було призупинено рух вантажівок на міжнародній трасі Київ-Чоп у межах Закарпатської області. Про це УНН повідомили у прес-службі У ДСНС у Закарпатській області.

У той же час, в Управління патрульної поліції (УПП) міст Ужгород та Мукачево інформують, що через погодні умови на трасі Київ-Чоп рух автотранспорту на ділянці з 703 км по 709 км повністю призупинено та перекрито.

"Рух для легкових автомобілів автодорогою Київ-Чоп у напрямку стаціонарного поста №1 "Нижні ворота" ускладнений заторами, а для вантажних автомобілів тимачасово призупинений", - йдеться у повідомленні УПП міст Ужгород і Мукачево.

Через сильні опади, що на високогір'ї випали у вигляді снігу, а в низів'ї - дощу, в Ужгороді рятувальники почали інтенсивно відкачувати воду з підтоплених дворогосподарств.

"Внаслідок інтенсивних опадів у вигляді дощу та різкого підняття рівнів ґрунтових вод, потічків, захаращеності стічних канав та дренажних систем відбулося підтоплення 8 дворогосподарств в Ужгородському районі та м. Ужгород. Станом на 18:00 рятувальниками було відкачано з підвальних приміщень та дворогосподарств 527 куб. м води. Роботи по відкачці тривають", - розповіла кореспонденту УНН речниця УДСНС у Закарпатській області Наталія Батир.

Наразі через негоду загиблих та травмованих немає.

Нагадаємо, сьогодні на заході України мокрий сніг та дощі.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Аутсайдер АПЛ переграв чинного чемпіона "Челсі"

     • 15061 переглядiв

    Випуск новин станом на 19 годину 9 грудня

     • 5672 переглядiв

    Саакашвілі передали ліки та "Історію України" – адвокат

     • 16544 переглядiв

    Випуск новин станом на 18 годину 9 грудня

     • 6652 переглядiв