bayden-situatsiya-u-vnutrishniy-polititsi-ssha-prosto-katastrofichna

Байден: ситуація у внутрішній політиці США просто катастрофічна

 • 11412 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Колишній віце-президент США Джозеф Байден вважає катастрофою ситуацію, що склалася в країні після розсекречування Трампом доповіді про нібито упередженість ФБР щодо нього. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу CNN, інформує УНН.

Екс-віце-президент США назвав ситуацію “просто катастрофою”, яка зараз має місце у внутрішній політиці Сполучених Штатів.

“Я занепокоєний потенційною шкодою, я занепокоєний цими повномасштабними атаками (на ФБР). Це перший президент — з восьми президентів, яких я тут бачив — що відверто в таких масштабах виступив проти цілого ФБР”, — прокоментував Байден дії нинішнього президента США.

Байден підкреслив, що наразі дії Трампа дискредитують ФБР, так само як ставлять під удар міністерство юстиції адміністрації діючого голови Білого дому.

“Знаєте, я провів багато часу, подорожуючи по всьому світу. Як ви думаєте, що думають про це в Москві? Все виходить так, як завжди цього хотів Путін, коли з’являються сумніви про те, чи справедлива наша правова система, коли з’являються сумніви щодо того, чи відповідає це нашій Конституції”, — підкреслив політик.

Як повідомляв УНН, колишній віце-президент США Джозеф Байден назвав розумним рішення адміністрації президента США Дональда Трампа надати летальну зброю Україні. Водночас він висловив занепокоєність регресом у боротьбі з корупцією в Україні та порадив владі США уважно стежити за тим, що говорять і що не говорять українці.

Українські Національні Новини

Політика