azarov-gotoviy-svidchiti-na-sudi-pro-derzhzradu-yanukovicha

Азаров готовий свідчити на суді про держзраду Януковича

 • 16152 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Колишній екс-голова уряду України Микола Азаров звернувся до Оболонського райсуду з заявою про дачу показань в якості свідка у справі про державну зраду колишнього президента України Віктора Януковича. Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк у Facebook, передає УНН.

"Я не маю можливості прибути безпосередньо до Оболонського суду м. Києва для надання показань у зв'язку з переслідуванням мене на території України з політичних мотивів...Крім того я регулярно отримую на свою адресу та адресу моїх близьких від невідомих осіб погрози щодо фізичного знищення та вважаю, що в Україні існує небезпека для мого життя," - йдеться в заяві Азарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокати пообіцяли надати суду адреси екс-чиновників Януковича для допиту

Крім того він повідомив, що наразі проживає на території Російської Федерації. 

У заяві Азаров закликав забезпечити йому проведення допиту, як свідка у справі про держзраду Януковича, шляхом відеоконференції з уповноваженого суду Москви.

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Азаров готовий свідчити на суді про держзраду Януковича

     • 16152 переглядiв

    Активісти біля консульства РФ у Львові спалили міні-Кремль

     • 11406 переглядiв

    Собчак проголосувала на виборах

     • 8354 переглядiв

    Активісти на Майдані розбирають металеві конструкції

     • 11574 переглядiв