advokat-zayaviv-scho-vruchennya-pidozri-r-nasirovu-ne-bulo

Адвокат заявив, що вручення підозри Р.Насірову не було

 • 12745 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Вручення повідомлення про підозру голові Державної фіскальної служби Роману Насірову у клінічній лікарні "Феофанія" правоохоронцями не відбулося, оскільки очільник ДФС нібито спав. Про це заявив адвокат Ігор Черезов на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Насправді ніякого вручення підозри не відбулися. Роман Насіров спав, коли детектив щось бубонів в палаті. Ні йому, ні адвокатам нічого ніхто не вручав. З таким же успіхом детектив міг прочитати підозру на вулиці", - заявив адвокат.

Нагадаємо, 2 березня ввечері до Феофанії, де перебував Роман Насіров, прибули, за даними ЗМІ, представники НАБУ і САП. Як повідомив нардеп Андрій Журжій, у лікарні голові ДФС вручили підозру.

Як повідомлялося, у четвер НАБУ провело обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі ДФС, у рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями голови ДФС Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти народного депутата Олександра Онищенка.

Українські Національні Новини

Суспільство