a-merkel-vidpravilas-na-rizdvyaniy-shoping-zi-svoyimi-paketami

А.Меркель відправилась на різдвяний шопінг зі своїми пакетами

 • 11502 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Канцлера Німеччини Ангелу Меркель помітили в одному з найбільших супермаркетів Берліну, де вона здійснювала різдвяні покупки, захопивши з собою власні пакети для продуктів. Про це повідомляє видання Bild, передає УНН.

Як повідомляє видання, А.Меркель в супроводі трьох охоронців відвідала супермаркет, який озташований в серці урядового кварталу в Берліні.

Політик придбала: вершкове масло, картоплю, паприку, цукерки, сир та інші продукти. Традиційного різдвяного гусака, коропа чи вина в корзині для продуктів не було. Також А.Меркель захопила з собою свої поліетиленові пакети і заплатила за покупку майже 100 євро.

А.Меркель привітала касира, який відпускав продукти, з наступаючим Різдвом Христовим і побажала гарних свят.

Також видання додає, що де саме планує святкувати Різдво канцлер, поки невідомо. Як зазвичай, вона разом з чоловіком відпочиває в цей час на курорті в Швейцарії, але у зв’язку з останніми трагічними подіями в Берліні А.Меркель може залишитись в країні.

Нагадаємо, у центрі Берліна вантажівка в’їхала в натовп людей біля різдвяного базару, 12 людей загинули, серед них - українець.

Українські Національні Новини

Новини Світу