zatrymannia-zastupnyka-shoihu-brytanska-rozvidka-rozpovila-shcho-pro-noho-vidomo

Затримання заступника шойгу: британська розвідка розповіла, що про нього відомо

 • 57378 переглядiв

Британська розвідка вважає, що затримання заступника міністра оборони росії тимура тванова за звинуваченням у хабарництві свідчить про серйозний скандал у російському оборонному відомстві.

Розвідка Великої Британії у своєму новому огляді проаналізувала діяльність заступника міністра оборони росії  тимура іванова, якого звинувачують у хабарництві. Про це УНН повідомляє із посиланням на огляд Міноборони Британії, опублікований 25 квітня. 

Деталі

23 квітня стало відомо, що слідчий комітет росії затримав заступника міністра оборони рф тимура іванова на два місяці. Його підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 кримінального кодексу рф, а саме в отриманні хабара у великому розмірі. Йому загрозує до 15 років позбавлення волі. 

Прессекретар президента дмитро пєсков повідомив, що путін поінформований про затримання. Іванов заперечує будь-які правопорушення.

Як пише Міноборони Британії, іванов був віцепрем'єром в уряді московської області в 2012 році, губернатором регіону в той час був шойгу. Тому, як припускає британська розвідка, у них тісні зв’язки.

іванова призначили заступником міністра оборони 2016 року, і, як повідомляється, він відіграв важливу роль у проєктах реконструкції тимчасово окупованого рф Маріуполя.

У його декларації про доходи за 2018 рік нібито вказано, що іванов володіє 22 автомобілями. 

"Повідомлення про розкішний спосіб життя іванова незграбно поєднується з лютневим зверненням путіна до народу із закликом створити нову національну еліту з героїв "спеціальної військової операції", - вказали у Міноборони Британії. 

Як зказали у британській розвідці, справа іванова - найсерйозніший скандал у МО відтоді, як міністра оборони анатолія сердюкова було звільнено в листопаді 2012 року.

Доповнення 

Як повідомило джерело УНН, затримання та арешт заступника міністра оборони шойгу тимура іванова стало можливим завдяки роботі підрозділу активних дій Головного управління розвідки міністерства оборони України.