rosiiany-ves-den-atakuiut-donechchynu-piatero-liudei-zahynulo-shche-8-poraneni

війська рф весь день атакують Донеччину: п'ятеро людей загинуло, ще 8 поранені

 • 19067 переглядiв

Щонайменше 5 цивільних осіб загинули і ще 8 отримали поранення в Донецькій області внаслідок російських обстрілів протягом дня 25 квітня 2024 року.

Окупаційні війська рф весь день обстрілюють Донеччину. Протягом доби в регіоні загинуло щонайменше 5 цивільних, ще 8 людей отримали поранення. Про це пише УНН з посиланням на Офіс генерального прокурора.

Деталі 

За даними слідства, 25 квітня 2024 року з самого ранку окупаційні війська завдають чисельні атаки по населених пунктах Покровського району.

Зокрема, в смт Курахівка, с. Новоолександрівка й смт Очеретино внаслідок обстрілів загинули троє місцевих жителів 56, 67 й 69 років.

Також у містах Гірник та Красногорівка зазнали поранень четверо чоловіків.

Також під приціл армії рф потрапило смт Удачне. За попередніми даними, ворог атакував його ракетою "Іскандер-М". Двоє чоловіків отримали поранення, несумісні з життям. Множинні осколкові поранення різного ступеня тяжкості дістали 4 цивільних віком від 28 до 42 років

- резюмували в Офісі генерального прокурора. 

Наразі за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо

Вранці росіяни завдали масованого удару по Донеччині. Тоді внаслідок обстрілів щонайменше одна людина загинула і ще п'ятеро отримали поранення. 

Володимир Омельченко

Війна