ministr-ahrarnoi-polityky-solskyi-podav-u-vidstavku

Міністр аграрної політики Сольський подав у відставку

 • 18996 переглядiв

Міністр аграрної політики України Микола Сольський подав у відставку. Верховна Рада отримала його заяву.

Міністр аграрної політики Микола Сольський подав у відставку. До Верховної Ради надійшла відповідна заява. Про це повідомив спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, передає УНН.

"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посади міністра аграрної політики та продовольства України. Заяву буде розглянуто на одному з найближчих пленарних засідань", - повідомив Стефанчук.

У заяві Сольський просить його звільнити відповідно до пункту першого частини першої статті 18 закону "Про Кабінет міністрів".

Нагадаємо

Сьогодні Вищий антикорупційний суд після оголошеної напередодні перерви повернувся до розгляду обрання запобіжного заходу міністру аграрної політики та продовольства України Миколі Сольському, якого підозрюють у заволодінні державною землею.

Вчора суд не зміг обрати запобіжний захід Сольському, відклавши розгляд справи.

23 квітня Національне антикорупційне бюро України заявило, що ексголову аграрного комітету Верховної Ради – чинного міністра викрили на заволодінні державною землею на 291 мільйон гривень і спробі заволодіння землею ще на 190 мільйонів гривень

Як повідомляло джерело УНН, ідеться про Миколу Сольського, який нині обіймає посаду міністра аграрної політики та продовольства України.